Textilfrossa -en blogg om textil inredning

Textilfrossa -en blogg om textil inredning

Hej och välkomna till min blogg!

Här hos mig finner du en blandning av egna projekt och fina saker som finns att köpa. Allt inom textil inredning. Välkomna!

Vill du nå mig - skicka ett mail till info@textilfrossa.se

Tygklädd prylhylla

TipsPosted by Textilfrossa Sat, October 19, 2013 21:46:36Som dekoration i lilla T:s rum klädde jag en prylhylla med lite olika färgade tyger. Dottern blev nöjd och jag också!

Hur jag gjorde visas i nästa inlägg.


Foto: Sofia Corneskog, Textilfrossa.se

  • Comments(1)//blogg.textilfrossa.se/#post46

Hej igen

TipsPosted by Textilfrossa Sun, October 13, 2013 15:25:54
Jaha, det blev en lång och helt oplanerad bloggpaus. Livet kom i mellan och vår dotter blev allvarligt sjuk och inlagd på sjukhus. Sånt man inte har planerat in, men som händer ändå.

Det viktigaste är att hon nu är frisk. Vad passar då bättre än att visa några glimtar från hennes rum som vi har grejat med i sommar.

Det här gamla skåpet hittade min man på Second hand. Med en hel del vit färg så blev skåpet precis så som jag hade tänkt mig.
Alla tavlor som hör till hennes rum samlades ihop och spikades upp.Det lilla "huset" kläddes med textil, men mer om hur jag gjorde det kommer i ett eget inlägg.

  • Comments(0)//blogg.textilfrossa.se/#post45

Bloggkartan.se

TipsPosted by Textilfrossa Tue, May 07, 2013 22:09:51

Jag vill bara tipsa om att jag nu placerat min blogg på Bloggkartan.se. En riktigt rolig sida om man är intresserad av att hitta bloggar ungefär där man bor.

Jag blev nyfiken på det, men upptäckte till min förvåning att det inte fanns någon mer registrerad blogg i Bankeryd... Konstigt - Bankeryd som är så stort:-)

http://bloggkartan.se/registrera/1849/bankeryd

Förresten. Den här fin-fina trådhållaren har min pappa snickrat ihop åt mig. Jag hade lite svårt att hitta en snygg och praktisk förvaring åt den mängd av trådrullar som jag har. Så då fick jag tigga om specialdesignat av pappa :-)
Foto: Jennie Corneskog, Textilfrossa.se

  • Comments(1)//blogg.textilfrossa.se/#post43

www.handverkarna.se

TipsPosted by Textilfrossa Sat, April 13, 2013 22:26:24

Idag vill jag tipsa om www.handverkarna.se. De som driver sidan har som ambition att skapa ett visuellt inspirationsgalleri med tips om nätets allra bästa och mest kreativa pyssel och hantverk.

Det är en otroligt inspirerande sida där man kan hitta kreativa projekt från både svenska och utländska bloggar.

Så glad jag blev när de hörde av sig och ville ha med min svart-vita kudde med elefantknapp på deras sida!
Under veckan som gått har kudden legat längst upp på sidan i kategorin "allra senaste nyheterna i galleriet". Numera ligger den under kategorin "sömnad" om ni vill gå in och kika.

Tavla "keep calm and sew on" Malin Ramberg, Ballografpenna Designtorget, Blyertspennor Granit, Mugg Clas Ohlsson, Pappersförpackning Design Letters, Förvaringslåda Granit, CD-häfte med Peter Hallström

Foto: Sofia Corneskog, Textilfrossa.se


  • Comments(0)//blogg.textilfrossa.se/#post35