Textilfrossa -en blogg om textil inredning

Textilfrossa -en blogg om textil inredning

Hej och välkomna till min blogg!

Här hos mig finner du en blandning av egna projekt och fina saker som finns att köpa. Allt inom textil inredning. Välkomna!

Vill du nå mig - skicka ett mail till info@textilfrossa.se

Att piffa till vardagen

InspirationPosted by Textilfrossa Wed, April 10, 2013 09:30:56
När vi gifte oss (vi har 10-årsjubileum i år!) så hjälpte min mamma mig med att sy 125 st tygservetter till bröllopsmiddagen. Så jag har ett gäng tygservetter liggandes här hemma:-)

Jag tycker att det är tråkigt att inte använda det man har, så därför brukar jag oftast använda mig av tygservetter i stället för pappersservetter. Stora, glamorösa fester har vi sällan här hemma , men däremot kompisar som kommer hit och äter middag har vi ganska ofta. När jag gjorde servettringarna ville jag inte att de skulle se för festliga ut för att kunna plockas fram till vardagsporslinet en enkel middag. Och visst funkar det väl en helt vanlig onsdag som denna?
Ett alternativ till linnetyget kunde varit ett brett svart läderband. Det hade nog varit jättesnyggt, men med spännen och allt tyckte jag att kostnaden skulle blivit lite väl stor för 12 stycken servettringar.


Foto: Sofia Corneskog, Textilfrossa.se


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Beatatjata Wed, April 10, 2013 12:12:04

Hej Sofia!! Sååå kul att läsa din blogg, gillar den skarpt! OCh då är jag TOTALT obegåvad när det gäller tyger och syande och sånt där (det är väl det man har en svärmor till...). Men jag tänker så här. Jag skulle vilja kunna sånt här också. Och jag läste träningsbloggar i MÅNGA år innan något slog slint i skallen och jag började träna själv. Så om jag läser din blogg och inspireras undermedvetet så kanske jag önskar mig en symaskin i typ 40-årspresent eller nåt. Konstigare saker har ju uppenbarligen hänt :-). Kram!

(och förresten, att ha en blogg som inspirerar någon som egentligen är totalt ointresserad visar att det är en riktigt bra blogg så keep up the good work!)